Fest per Scorilo, concert inedit la Poiana Mărului!

1000x100 (1) untitled design set 970x90 px

Sărbătoare inedită la Poiana Mărului, oferită de mai mulți ecologiști care au muncit o lună de zile la curățarea zonei cu cel mai pur aer din Europa. Concertul în aer liber de sâmbătă, 14 octombrie, este cireașa de pe tort la finalul campaniei „Fă-ți curat la Lac”.

Potrivit principalului organizator Ciprian Gaica, președintele asociației Muntele Mic Extrem, în Poiană vor cânta Peregrinii, Macanache, Pietonu, K-Lu și DJ OND. La Fest per Scorilo se alătură și Teatrul Portabil cu Școala de Circ, în care sunt implicați foarte mulți tineri voluntari.

„Prima ediție a campaniei noastre se va încheia cu o petrecere dedicată voluntarilor și tuturor susținătorilor, a localnicilor, sponsorilor și partenerilor. Această petrecere se desfășoară în curtea Pensiunii Plaiul Nedeii și se dorește a fi o zi specială, un rezumat al celor 4 weekend-uri petrecute împreună, ce se va desfășura după următorul program: de la ora 12:00 împreună cu voluntarii vom strânge un ultim sac de gunoi; de la ora 16:00 vom asista la atelierul medieval al Teatrului Portabil și Atelierul Școlii de Circ; ora 18.00 îi va aduce în sunete de muzică medievală pe băieții de la Peregrinii; de la ora 20:00, vom onora o promisiune făcută tinerilor și loialilor noștri voluntari, avându-i ca invitați speciali pe Macanache, Pietonu, K-lu și DJ OND. Și asta pentru că ÎMPREUNĂ PUNEM PUNCT INDIFERENȚEI”, ne-a precizat Ciprian Gaica.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Express de Banat este partener media al Campaniei „Fă-ți curat la Lac”, în urma căreia sute de saci de gunoi au fost colectați și ridicați de către Primăria Zăvoi.

Poiana Mărului, aproape de Oțelu Roșu și Caransebeș și la 150 de km de Timișoara, este situată la 700 de metri altitudine, străjuită de Munţii Ţarcu şi Muntele Mic. Aici, calitatea aerului este asigurată de patru componente esenţiale: ozonul, ionizarea negativă, aerosolii naturali şi puritatea. În plus, cercetătorii francezi susţin că aerul din Poiana Mărului este mai curat decât cel din zona Cascadei Niagara, adică ionizarea este de 10 ori mai mare, ea fiind benefică pentru sănătate şi prevenind anumite boli.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/