Niciun pic de milă față de vinovații pentru moartea violentă a unui copil de 11 ani!

explo 1000x200

Tragedia din centrul de plasament de la Zăgujeni va fi aspru pedepsită! Cel puțin asta promite vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Popovici.

Organele de cercetare penală, pe de o parte, și comisia de anchetă constituită la nivelul Consiliului Județean Caraș-Severin, pe de alta, încearcă să afle cum a fost posibil ca un băiat de 11 ani să se spânzure cu un șiret de tocul ușii de la una din băile centrului fără ca nimeni să nu vadă și să nu-l poată opri înainte de a comite gestul disperat.

CITEȘTE ȘI:

TRAGEDIE. Un copil de 11 ani s-a spânzurat în centrul de plasament! Au încercat să ascundă nenorocirea!

„E o tragedie care pe mine personal m-a afectat foarte mult, mai ales că am cunoscut minorul. Organele abilitate desfășoară o cercetare în acest caz, iar Consiliul Județean, în paralel, derulează o cercetare. Evident, vinovații vor plăti, iar atunci când se vor lua decizii, nu voi avea milă! Va veni și un moment când se vor lua decizii!”, a declarat vicele Popovici pentru expressdebanat.ro.

Acesta l-ar fi cunoscut pe minor în timpul unor manifestări sportive și ar fi rămas impresionat de calitățile băiatului. Mai mult decât atât, Popovici a ajuns la fața locului în jumătate de oră de la anunțarea tragediei la 112. „Sunt implicat direct în această anchetă! Repet, nu voi avea milă!”, a mai spus vicepreședintele Consiliului Județean.

 

banner 970 x 250