Pesediștii n-au nicio limită! Liberalii refuză gratuitățile!

Consilierii județeni liberali nu au nevoie de serviciile propuse de președintele Hurduzeu. Aceștia au refuzat să voteze astăzi un proiect de hotărâre prin care ar fi primit telefon de serviciu cu minute naționale, internaționale, roaming și internet.

Președintele Silviu Hurduzeu a inițiat un proiect de hotărâre, inclus pe ordinea de zi a ședinței de astăzi, prin care consilierii județeni să primească telefoane de serviciu conectate la internet, cu minute naționale și internaționale incluse. Dacă celor din conducere le sunt alocate câte 1.000 de minute și 10 GB de internet, consilierii județeni primesc mai puțin. Câte 500 de minute și 4GB de internet. Liberalii au refuzat să voteze proiectul lui Hurduzeu. Consilierul PNL Daniel Surdu (foto) a fost vocea reprezentativă a partidului. „Consilierii județeni liberali nu au nevoie de abonamentele telefonice și nici de internet. Noi ne abținem la votul acestui proiect!”.

Chiar dacă liberalii nu au acceptat oferta lui Hurduzeu, după ședința de astăzi consilierii PSD și PMP s-au ales cu un telefon de serviciu și cu minute suficiente cât să discute într-o lună despre toate ședințele din an. Și asta pentru că proiectul de hotărâre a fost aprobat. Rămâne de văzut dacă, după abținerea de astăzi, liberalii vor colabora telefonic cu ceilalți colegi sau vor refuza, pe motiv că facturile sunt plătite din propriile buzunare…

leader board 728 x 90 px

Aceeași reticență față de telefoanele de serviciu a manifestat-o și liberalul Popa. Primarul Reșiței anunța, la începutul lunii, că în prima ședință de Consiliu Local va anula toate abonamentele consilierilor, pe motiv că aceștia nu au nevoie de un telefon de serviciu pentru o singură ședință pe lună. Proiectul de hotărâre se lasă însă așteptat, având în vedere că nu a fost inclus pe ordinea de zi a ședinței din luna august.