Pescar, pierdut pe Dunăre, salvat de polițiștii de frontieră

salvare dunare
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un pescar s-a pierdut pe Dunăre și a fost nevoie de intervenția Poliției de Frontieră pentru a fi salvat. Misiunea a fost dificilă din cauza vizibilității reduse.

Polițiștii de la Moldova Nouă au primit apelul de ajutor, miercuri seara. Imediat s-a plecat cu o ambarcațiune pe Dunăre în căutarea pescarului.

„Sectorul Poliției de Frontieră Moldova Nouă, județul Caraș-Severin, a fost sesizat telefonic prin numărul unic de urgență 112, despre faptul că o persoană de sex masculin, cu o ambarcație pescărească, s-a pierdut pe fluviul Dunărea,între localitățiile Divici și Baziaș, vizibilitatea fiind redusă din cauza ceții. Imediat, poliţiştii de frontieră au intervenit pe apă cu o ambarcațiune din dotare care s-a deplasat pentru salvarea persoanei în condiții de vizibilitate redusă, precum și cu un echipaj terestru care s-a deplasat la malul Dunării, unde a pus în funcțiune semnalele luminoase și acustice şi a ținut legătura telefonic cu cetățeanul din barcă pentru localizare”, a transmis Poliția de Frontieră.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Pescarul, un bărbat de 63 de ani, a fost dus în siguranță la mal. Era obosit, dar nu a solicitat îngrijiri medicale.

 

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/