Pescada Porto, noul restaurant din Iulius Town cu specific pescăresc și muzică live

iulius town timisoara pescada (7)
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Oferta culinară de fine dining din Iulius Town continuă să se diversifice și aduce timișorenilor noi experiențe senzoriale. Pescada Porto, restaurant cu specific pescăresc, se deschide vineri, 11 august, și aduce în farfurii rețete învățate de la pescari, cu pește și fructe de mare din Dunăre, Marea Neagră, dar și din oceane. Cu ocazia inaugurării, în noul restaurant vor avea loc tot weekendul o varietate de evenimente: concerte, ateliere de creație pentru copii, statui vivante, face painting.

După ce a acumulat o experiență de șase ani, restaurantul Pescada deschide a doua sa locație din Timișoara, în Iulius Town. Pescada Porto se inaugurează în acest weekend și îi așteaptă pe iubitorii de fructe de mare și pește cu preparate delicioase, dar și cu evenimente pe măsură. Restaurantul se află la parterul United Business Center 0 și are deschidere spre Iulius Gardens.

iulius town timisoara pescada (1)

„Am ales să adăugăm «Porto» în denumire pentru a evidenția noutatea, modernul și amploarea cu care acest concept vine. Portul este, în general, un punct de reper pentru orașe, este locul de întâlnire. Cu aceeași tematică marină, vasul nostru ancorează în noul Porto Pescada aflat acum în punctul cel mai fierbinte al orașului, Iulius Town, și aduce cu el gust bun și diversitate.”, a declarat Ionuț Gaiță, reprezentant Pescada Porto.

iulius town timisoara pescada (4)

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Vineri, de la ora 18.00, Pescada Porto va fi „prădat” de statui vivante îmbrăcate în pirați, iar de la 19.oo, violonistul David Neamțu aduce atmosfera din pelicula „Pirații din Caraibe” cu un concert live. Sâmbătă și duminică, începând cu ora 17.00, micii iubitori de fructe de mare sunt așteptați la o sesiune de ateliere de creație cu tematică marină, iar cei mai curajoși se vor putea „transforma” în personajele lor preferate în zona de facepainting. Sâmbătă, de la ora 19.00, va avea loc un concert live susținut de artista timișoreancă Ingrid, iar duminică, de la 19.00, Andrei Cristea va cânta la saxofon pentru cei prezenți. Pirații vor fi prezenți și sâmbătă, și duminică, de la ora 18.00.

iulius town timisoara pescada (5)

iulius town timisoara pescada (3)

iulius town timisoara pescada (8)

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/