Persoanele cu deficiențe de auz prezintă un spectacol uman inedit la Timișoara, care propune un exercițiu de comunicare prin dans!

În contextul unei grave crize de comunicare la toate nivelurile existenței contemporane, Teatrul Național din Timișoara a conceput proiectul „Central Park”, un proiect care a adus împreună, pentru o săptămână, persoane cu deficiențe de auz și actori ai Teatrului Național, într-un performance de dans, absolut special, cu profunde implicații – culturale, civice și sociale și, mai cu seamă, umane!

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 18.00, în Sala 2 a Teatrului Național din Timișoara.

În întâlnirea de sâmbătă, vor evolua împreună, ca un exercițiu de comunicare prin dans, toți cei care au luat parte la acest workshop, cu participarea extraordinară a coregrafului și artistului Pál Frenak și a dansatorului maghiar Gábor Halász.  Astfel, sunetul și gestul, privirea și ritmul devin tot atâtea căi de comunicare, tot atâtea modalități de înțelegere între oameni diferiți care, împreună, descoperă ceea ce îi unește.

Intrarea în sala de spectacol se face  pe bază de înscriere, locurile fiind gratuite. Spectatorii pot obține locurile la spectacol de la Agențiile Teatrului Național (Agenția „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2”, Parcul Civic, zilnic, între orele 11-19) sau prin rezervare la e-mail tntm.office@tntimisoara.com.