Perlele lui Becali, eurofantasticii de la Steaua, „câinii roșii” Ciprian Marica și Giani Kiriță și mulți alți fotbaliști de top joacă în Duelul Vedetelor de la Măureni!

O mulțime de alte vedete ale fotbalului românesc, legenda boxului, Francisc Vaștag, campionul la motociclism viteză, Cătălin Cazacu, Flavius Bia, campion și el, dar în ringul de box, sau dublul câștigător al Cupei Campionilor Europeni la fotbal, Miodrag Belodedici, au confirmat la rândul lor prezența la Măureni!

E sărbătoare mare astăzi în comuna primarului Brian Filimon, care a făcut din inaugurarea bazei sportive și a parcului central un adevărat spectacol, evenimentul anului în localitate și probabil că nu e greșit spus nici evenimentul sportiv al anului în Caraș-Severin. Pentru a marca inaugurarea celor două investiții foarte frumoase, edilul-șef pregătise un spectacol fotbalistic și artistic, dar evenimentul a căpătat o amploare greu de imaginat. De la un meci de fotbal între prietenii lui Dan Alexa și Rică Neaga s-a ajuns la un adevărat show. Vor fi angrenate nume grele ale sportului rege, actuali și foști fotbaliști pe care cei mai mulți oameni din Măureni i-au văzut până acum doar la televizor. Ei bine, Brian Filimon, care a îmbrăcat și el mulți ani tricoul de fotbalist, îi aduce acum în carne și oase pe terenul din comună pe Florin Tănase, golgheterul Ligii I abia încheiate, pe Florinel Coman și Ovidiu Popescu, pe Ciprian Marica și George Țucudean, pe Ionel Dănciulescu, Ianis Zicu și Paul Codrea, pe tehnicianul Florin Marin, pe Romario Benzar și Steliano Filip, dar și pe mulți, mulți alții. Totodată se vor disputa meciurile campionatului local de fotbal.

Ziua de astăzi de la Măureni nu este însă doar despre fotbal, este o adevărată sărbătoare pentru toată lumea. Astfel, la ora 12.00 se taie panglica la intrarea în zona Parcului Central pentru copii. Un sfert de oră mai târziu, se inaugurează terenul sintetic de fotbal, ocazie cu care Rică Neaga va da lovitura de începere a turneului de minifotbal în care e pusă în joc Cupa Măureni 2021. Între 14.30 și 17.00 se organizează acțiuni de divertisment dedicate copiilor cu trupa Degetul Mic „De-a joaca la linghișpire și tobogane”. Între timp, de la ora 16.00, în ringul din imediata vecinătate a terenului de fotbal intră Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, care vor întreține atmosfera până la ora 20.00. „Vor fi momente dedicate pugilismului și marilor campioni români. Va avea loc prezentarea Centurii Campionului Mondial Flavius Biea, deţinătorul centurii intercontinentale IBA la categoria semi-mijlocie, după care este invitat pe scenă triplul campion mondial la pugilism, reșițeanul Francisc „Fery“ Vaștag, primul sportiv care a câștigat centura supremă la categoria sa, considerat și astăzi cel mai bun produs al boxului din România. Momentul va fi urmat de două meciuri demonstrative între boxerii pregătiți de campionul Flavius Biea în sala Biea Boxing Gym. Meci de interes local: Andrei Matei vs Nicolae Pop”, ne-a dezvăluit primarul Filimon.

La ora 19:00 începe cel mai așteptat moment din program: prezentarea echipelor starurilor: Steaua, condusă de Rică Neaga, și Poli Timișoara, cu al său căpitan, Dan Alexa. Doritorii vor putea lua autografe și se vor putea fotografia cu protagoniștii din teren, în pauză și la finele meciului. La 21.00 se dă startul finalei campionatului local de fotbal, după care începe muzica. Până la ora 23 întreține atmosfera DJ Loco. Așadar, distracție mare astăzi la Măureni. Se anunță soare și 25 de grade. Mai stați pe gânduri?!

 

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/