Periniţa lui Mocioalcă de la miezul marii nopţi pesediste

Deputatul Ion Mocioalcă, preşedintele PSD Caraş-Severin, încă nu şi-a exprimat public poziţia „proprie şi personală“ privind scandalul la vârf Grindeanu-Dragnea. A anunţa ce vor primarii PSD din judeţ nu înseamnă a spune şi care e părerea ta, ca om politic. Azi-noapte am primit însă vestea pe care o aşteptam cu toţii!

Exact la miezul nopţii de 13/14 iunie 2017, deci în ultima noapte dinaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD în care se va lua o decizie privind guvernarea Grindeanu, pe pagina de facebook asumată de Ion Mocioalcă a apărut o postare sugestivă.

„Festivalul «Perinița» la Gyula

În data de 9 iunie 2017, consulul general al României la Gyula, Florin VASILONI, a participat la cea de-a XXV-a ediţie a «Festivalului Cercurilor Periniţa». Acţiunea a fost organizată de către Autoguvernarea pe Ţară a Românilor din Ungaria (AŢRU), în sala Centrului Cultural Românesc din cadrul Liceului «Nicolae Bălcescu» din Gyula. 230 de elevi s-au pregătit pentru această manifestare cu dansuri şi cântece populare româneşti din zonele diferite ale României, precum şi obiceiuri specifice comunității istorice româneşti din Ungaria. Elevii Îsoțiși (sic-sic-sic!, n.r.) de cadre diactice (sic!, n.r.) și părinți, (sic, n.r.) au sosit la această manifestare de la şcoli generale din Ungaria, unde se predă limba română“, ne-a informat Ion Mocioalcă Official la miezul nopţii.

Au fost postate şi fotografii, pe cea principală permiţându-ne să o preluăm şi noi. Ne-am permis noi, nu care cumva să înţelegeţi altceva. Lui Mocioalcă îi cer permisiunea subordonaţii domniei sale, deci nu e cazul jurnaliştilor bănăţeni care nu-i suflă-n ciorba de praz.

Deputatul de Caraş-Severin, după cum vedeţi, ne-a lămurit pe toţi. Primarii PSD din judeţ au ştiut să se poziţioneze în disputa Grindeanu-Dragnea, dar întâiul deputat cărăşean al PSD şi şeful lor politic, nu. Ţara (pesedistă) arde, marii oameni politici pesedişti piaptănă „Periniţa“.