Pericol pentru şoferi în zona Clisurii Dunării! Cad bolovani pe carosabil

Peisajul feeric oferit de locul în care Dunărea întâlnește munții nu este lipsit de pericole pentru conducătorii auto, existând mereu riscul desprinderii de pe versanți a unor bucăți de stâncă care pot genera adevărate tragedii.

Temperaturile neașteptat de ridicare pentru această perioadă au făcut posibilă desprinderea unor bucăți de stâncă pe DN 57, în zona Barzasca-Svinița, la limita județului Caraș-Severin cu Mehedinți, fapt care, în acest sfârșit de săptămână, vineri, 5 februarie, a îngreunat circulația pe traseul Moldova Nouă-Orșova – fiind nevoie de intervenția unei echipe a Secției de Drumuri Naționale Caransebeș pentru degajarea carosabilului. În acest sens, recomandarea reprezentanților DRDP Timișoara este aceea ca toți conducătorii auto să circule cu prudență până când se vor lua toate măsurile de siguranță pe acest sector.

Reamintim că în vederea consolidării Drumului Național 57, CNAIR a inițiat procedura de achiziție publică pentru obiectivul de investiții „Stabilizare și consolidare versanți pe DN 57”, la limita județelor Caraș-Severin și Mehedinți, ofertele urmând a fi deschise în prima parte a lunii viitoare.

leader board 728 x 90 px

CITEŞTE ŞI: Versanții de pe defileul Dunării, consolidați de Compania Națională de Drumuri