Versanții de pe defileul Dunării, consolidați de Compania Națională de Drumuri

Numeroasele alunecări de teren de pe DN57, pe tronsonul cuprins în defileul Dunării, au determinat Compania Națională de Drumuri să demareze procedurile pentru consolidarea versanților.

CNAIR a anunțat că a lansat procedura de achiziție publică pentru obiectivul de investiții „Stabilizare si consolidare versanți pe DN 57”, la limita județelor Caraș-Severin și Mehedinți. Ofertele vor fi deschise în prima parte a lunii viitoare.

Compania de Drumuri vrea să consolideze versanții Drumului Național 67. Este vorba despre un sector lung de aproape patru kilometri, aflat la granița județelor Caraș-Severin și Mehedinți.

leader board 728 x 90 px

„CNAIR a lansat, la începutul acestui an, procedura de achiziție publică pentru obiectivul de investiții «Stabilizare si consolidare versanți pe DN 57», limita județelor Caraș-Severin și Mehedinți. În ultimii ani, au avut loc mai multe evenimente care au pus în pericol siguranța circulației rutiere din cauza alunecărilor masive de teren în zona localităților Dubova, Svinița, Cozla, Berzasca. Procedura de achiziție publică amintită este pentru un sector din DN 57, pozițiile kilometrice 62+000 – 65+800, între Svinița și Cozla”, au anunțat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara.

Data de deschidere a ofertelor este 9 februarie, au precizat reprezentanții DRDP Timişoara.