Performanță în afaceri de 25 de ani pentru Clinicile Medici’s Timișoara. Locul I în Topul Național al Firmelor

medicis diploma
explo 1000x200
Inovație, viziune, rafinament și excelență. Clinicile Medici’s din Timișoara bifează an de an performanța și rămân în topul celor mai buni. 
„Încă un an provocator pentru echipă, apreciat de pacienții noștri. Vă mulțumim tuturor pentru o nouă creștere în așteptări și performanță. Mulțumim pacienților, partenerilor și personalului medical, care ne sprijină, zi de zi, să devenim mai buni, mai umani, mai dedicați”, este mesajul transmis de către Medici’s Timișoara.
Medicul Adrian Bădescu, fondatorul Clinicilor Medici’s Timișoara, a deschis acum 25 de ani porțile spre un alt concept în lumea medicală, un centru medical al eleganței, al bunului simț, un loc în care doctorul a devenit prietenul pacientului. Este locul evoluției, al educației sanitare, al prieteniei, și  mai ales al profesionalismul desăvârșit.
Când vorbești de Medici’s, atunci, punctul pe i se pune pe speranță în mai bine, cultură, artă, rafinament în stil nemțesc, dar și respect pentru semeni. Cinci clinici, un spital în dezvoltare, peste 200 de profesioniști, peste 40.000 de abonați permanenți și peste 300 de companii partenere, cifre care se traduc doar prin două cuvinte: excelență în afaceri.