Performanţă cu burta aproape goală! Pentru CSM Reşiţa!

explo 1000x200

Directorul Clubului Sportiv Municipal Reşiţa, Rusalin Fîc, recunoaşte că performanţele obţinute de sportivii reşiţeni în 2014 sunt net superioare investiţiilor făcute pentru pregătirea şi recompensarea celor care au urcat pe podiumurile naţionale sau internaţionale reprezentând municipiul de pe Bârzava.

Sportivii de la CSM Reşiţa s-au mişcat bine spre foarte bine în 2014, mai ales dacă se au în vedere condiţiile oferite. Rezultatele obţinute în anul recent încheiat l-au luat oarecum prin surprindere şi pe directorul Fîc. „La finanţarea pe care am avut-o până în luna august, este chiar mai bine decât ne aşteptam. Vlad Caraş e medaliat la Campionatele Mondiale de lupte pe plajă şi medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale de juniori, o medalie care la nivelul Federaţiei Române de Lupte nu a mai fost obţinută de 20 de ani. Ceilalţi sportivi sunt în primii zece sportivi ai judeţului. Marius Cocioran are patru titluri de campion naţional, Ovidiu Berceanu e printre cei doi români care au câştigat Centura de Aur, e vicecampion naţional, Liliana Danci e speranţa noastră de a obţine calificarea la Jocurile Olimpice din postura de maratonistă, e medaliată cu bronz la Campionatele Balcanice de maraton. Anul acesta nu a putut să-şi apere titlul naţional câştigat anul trecut.  Cam toţi sunt componenţi ai loturilor naţionale”, a declarat Rusalin Fîc.

La finele anului trecut, Consiliul Judeţean Caraş-Severin i-a premiat pe cei mai buni sportivi ai clubului, încercând să răsplătească eforturile şi performanţele lor, datorită cărora Reşiţa a mai ieşit din anonimatul în care se adânceşte tot mai tare.

banner 970 x 250

Comments

  1. Dan Radosav says:

    Felicitari!