Percheziții la Oțelu Roșu! Polițiștii au ridicat mărfuri contrafăcute de 3 milioane de lei

bijuterii confiscate de politisti
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Două percheziții domiciliare în Oțelu Roșu au fost efectuate astăzi la persoane bănuite de evaziune fiscală, contrabandă și comercializare de mărfuri contrafăcute.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Caraș-Severin, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, au efectuat astăzi, două percheziții domiciliare, în localitatea Oțelu Roșu, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, contrabandă și contrafacerea unor mărfuri.

Potrivit anchetatorilor, persoanele vizate de percheziții ar fi achiziționat bijuterii din metal galben și alb, parfumuri, articole de îmbrăcăminte și țigarete netimbrate, pe care le vindeau ulterior către diverse persoane fizice, fără a achita taxe și impozite către bugetul de stat.

promovare banner maxagro Muzeul TM

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 6,5 kilograme de bijuterii din metal galben, 3,4 kilograme de bijuterii din metal alb, peste 700 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte și 181 de parfumuri purtând însemnele unor mărci cunoscute, articole susceptibile a fi contrafăcute, aproape 5.800 de euro și 4.400 de țigarete fără timbru fiscal. Valoarea totală a bunurilor ridicate este de aproximativ 3.000.000 de lei”, transmite Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin.

După percheziții, două persoane au fost conduse la audieri.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/