UPDATE: Percheziţii în Caraş-Severin

Mai multe percheziţii au avut loc în această dimineaţă în judeţul Caraş-Severin. Vizaţi au fost contrabandiştii cu ţigări şi alcool.

UPDATE 11.50

Conform poliţiştilor cărăşeni, printre cele patru persoane duse la audieri, se află şi o femeie. Ţigările confiscate de oamenii legii au fost descoperite în locuinţele din Reşiţa şi Rusca Teregova ale suspecţilor, iar alcoolul a fost depistat în casa şi maşina unuia dintre cei vizaţi, din Rusca Teregova. În cazul unuia dintre contrabandişti va fi emis mandat de reţinere pentru 24 de ore.

UPDATE 10.45

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au participat la 10 percheziţii desfăşurate pe raza municipiului Reşiţa şi în localitatea Rusca Teregova: cinci domiciliare şi cinci auto. Potrivit oamenilor legii, acţiunea a vizat combaterea unor fapte de natură penală pe linie de contrabandă cu ţigări şi alcool. În urma percheziţiilor, la sediul IPJ au fost duse pentru audieri patru persoane.

A fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 350 litri alcool. De asemenea, au fost confiscate şi 3.014 pachete de ţigări (60.280 ţigarete) de provenienţă din Serbia şi Ucraina, netimbrate sau cu timbru de duty-free. Valoarea totală a bunurilor confiscate se ridică la aproximativ 42.000 de lei”, a precizat agent principal Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Percheziţiile fac parte din activităţile desfăşurate într-un dosar aflat în lucru la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.