Percheziții ale polițiștilor și procurorilor DIICOT în dosarul deșeurilor aduse ilegal în țară

percheziții în dosarul deșeurilor aduse ilegal în țară (1)
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Oamenii legii au pus în executare șapte mandate de perchiziție domiciliară în Arad, marți dimineață, în dosarul privind introducerea în țară de deșeuri provenite din vestul Europei. 

La 1 octombrie anul trecut, oamenii legii au făcut 44 de percheziții în Arad, Bihor, Hunedoara, Alba și Sibiu, după ce au depistat 57 de transporturi cu peste 1.500 de tone de deșeuri. Șapte persoane au fost reținute la acea dată. 

„În urma activităților desfășurate la data de 1 octombrie 2023 de către polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara, la data de 16 aprilie 2024 au fost puse în executare 7 mandate de percheziție domiciliară, în județul Arad, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și contrabandă calificată. Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Potrivit oamenilor legii, gruparea infracțională organizată specializată în introducerea ilegală în țară de deșeuri provenite din spațiul intracomunitar a acționat, începând cu 2021, în vestul țării – Timiș, Arad, Bihor, Hunedoara – și în București, pentru a obține beneficii financiare substanțiale.

Activitățile sunt realizate cu sprijinul specialiștilor ANAF și a comisarilor Gărzii Naționale de Mediu.

promovare banner maxagro Muzeul TM

percheziții în dosarul deșeurilor aduse ilegal în țară (2)

percheziții în dosarul deșeurilor aduse ilegal în țară (3)

 

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/