Penultima etapă la fileu: O victorie la Lugoj și o nouă înfrângere la Timișoara

Cele două echipe de prima ligă de volei din Banat au avut parte de partide dificile în sfârșitul de săptămână trecut. CSM Lugoj s-a chinuit mult pentru un succes cu Belor Galați, în timp ce Universitatea Timișoara a suferit o nouă înfrângere.

Lugojencele s-au impus cu 3-2 în fața echipei din Galați. După ce gazdele au luat primul set cu 25-22, au urmat alte două seturi adjudecate de oaspete, cu 26-24, după prelungiri. Al patrulea set a revenit gazdelor, cu 25-20 și astfel s-a ajuns în set decisiv. Și acesta, prelungit, și adjudecat de bănățence cu 16-14. În urma scorului final, 2 puncte au venit pentru Lugoj, iar 1, pentru formația moldavă. În acest context, Belor Galați rămâne pe locul 5, cu 16 puncte, iar lugojencele, pe 6, cu 15 puncte. Săptămâna aceasta, trupa din Banat încheie turul cu un meci greu, la Blaj.

CSU uVT Timișoara nu a putut obține nimic nici runda aceasta. ”Studenții” au pierdut cu 3-0 acasă cu Universitatea Cluj. Primul set a ajuns în prelungiri și a fost revendicat de ardeleni cu 28-26. Au urmat alte două seturi revendicate de gazde cu 25-18 și 25-20. Formația timișoreană rămâne cu o singură victorie și pe locul 9, penultimul din campionat. În ultima rundă, ”studenții” joacă în deplasare la Dej.

leader board 728 x 90 px