Pentru tine ce înseamnă acasă? Se organizează ateliere creative într-un parc din Timișoara

acasa1
timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

În Parcul Uzinei din Timișoara se vor desfășura, în acest sfârșit de săptămână, mai multe ateliere creative. Așadar, timișorenii sunt invitați să picteze, dar și să exploreze semnificația cuvântului „acasă”. Participarea la acțiune este gratuită.

În Parcul Uzinei din Timișoara, lângă Podul de Poveste, a cărui bare și traverse metalice au fost îmbrăcate în haine colorate, se vor desfășura noi ateliere creative, în acest sfârșit de săptămână.

Vă invităm la un proiect artistic prin care chestionăm însăși conotația cuvântului „acasă” și implicațiile lui profunde. În atelierele creative propuse de Livia Mateiaș veți avea ocazia să pictați, dar și să explorați semnificația cuvântului „acasă” din mai multe perspective“, transmit organizatorii.

Așadar, vor fi organizate două întâlniri în Parcul Uzinei. Primul atelier se va desfășura vineri, 15 iulie, iar cel de-al doilea duminică, 17 iulie, ambele de la ora 18.00. Atelierele sunt destinate atât adulților cât și copiilor, iar participarea este gratuită.

promovare banner maxagro

Acasă este tema atelierelor propuse de studioul artouching. Proiectul ACASĂ este parte a proiectului ROOF, care își propune susținerea persoanelor fără adăpost și încearcă găsirea unor soluții eficiente pentru acestea. În cadrul acestui proiect Livia Mateiaș realizează o cercetare artistică asupra ceea ce înseamnă ACASĂ pentru diferiți oameni”, mai informează organizatorii.

Mai multe detalii despre cele două ateliere creative se găsesc AICI!

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/