Pentru Primăria Caransebeș există și Marius Damian!

Administratorul public al județului Caraș-Severin ar fi fost driblat de colegii săi de partid din organizația locală PSD Caransebeș care-și doresc și ei să candideze pentru Primăria municipiului de pe Timiș și Sebeș.

Despre posibila candidatură a lui Marius Damian se vorbește de multă vreme,  dar acesta a fost lăsat în ofsaid, social-democrații din Caransebeș votând pentru măsurarea șanselor într-un sondaj a trei posibili candidați: Ilie Bebe Iova, Petru Schinteie și Florin Bogdea. Conducerea județeană a partidului a reacționat prin vocea senatorului Ionuț Chisăliță. „Noi am spus că facem sondaje acolo unde e nevoie. La Caransebeș poate va exista și a patra persoană. Există și Marius Damian, care nu a fost luat în calcul, deși el este unul dintre potențialii candidați PSD la Primăria Caransbeeș. Nu are sens să ne mințim și să facem sondaje în doi”, a spus Chisăliță. 

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Liderul pesedist le transmite colegilor săi de la Caransebeș că eventuala eliminare a vreunui potențial candidat o face doar electoratul, în niciun caz nu se va întâmpla prin astfel de jocuri. „S-au grăbit să facă sondaj între doi sau trei oameni, trebuie să trecem de aceste etape în care nu băgăm pe unul sau pe altul în sondaj. Dacă vrem să câștigăm primăriile, să scoatem oameni care se pot bate, în care comunitățile au încredere. Interesul nostru este să-l dăm comunității pe omul cel mai bun”, a mai precizat senatorul Chisăliță. 

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/