Pentru Muncitorul, doar victoria contează!

În etapa a șaptea a Ligii I de futsal, Muncitorul Reșița întâlnește astăzi, de la ora 17:00, pe Dunărea Călărași. Reșițenii caută al doilea succes din acest sezon, în meciul găzduit de Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava.

Muncitorul Reșița are o singură victorie în acest sezon al Ligii I de futsal. Cele trei puncte pe care le are echipa reșițeană au fost obținute în urma victoriei de pe teren propriu cu KSE Târgu Secuiesc (scor 3-2).
„Jucătorii noștri s-au confruntat în aceste zile cu probleme de sănătate, unii sunt răciți, alții acuză ușoare dureri. Dar sper ca la ora meciului să avem valizi câți mai mulți dintre ei. Pentru noi este important să câștigăm acest meci, pentru că avem o singură victorie în campionat. Vrem să legăm două victorii, pentru că după această etapă vom juca în deplasare cu Clujana Cluj”, a spus antrenorul Ion Roman.

Partida Muncitorul Reșița – Dunărea Călărași va fi arbitrată de Georgian Ionescu (Buzău) și Ionel Boharu (Buftea). Rezervă: Septimiu Burtescu (Târgoviște). Observator: Vasilică Constantin (București).

Înaintea acestui meci, Muncitorul Reșița ocupă locul 9, cu 3 puncte.