UPDATE. Pentru cei mici, iluzionism. Pentru cei mari, un spectacol dens și violent

explo 1000x200

Teatrul de Vest din Reșița pregătește un alt fel de spectacol, în acest sfârșit de săptămână, pentru copiii din municipiu. Un număr de iluzionism care îi va lăsa cu siguranță pe cei mici muți de uimire. Pentru cei mari, teatrul reia o dramă interzisă celor sub 16 ani.

Duminică, 22 ianuarie, de la ora 11.00, cei mici vor putea viziona un spectacol special la Teatrul de Vest din Reșița. Pe scenă va urca Valentin Claudiu, cel care va prezenta un număr de iluzionism.

De la ora 19.00, va fi reluat spectacolul „PRESIDENTELE – sau Doamnele preşedinte”, de Werner Schwab, în regia lui Tito Geirun. Piesa prezintă drama a trei femei trecute de prima tinereţe, aflate în condiţie mizeră, însă care nu renunţă la visuri. Speranţele lor nu depăşesc limitele vieţii sordide pe care au trăit-o, însă personalităţile lor diferite le împing spre un conflict ireconcilabil, iar demolatoarea viselor celorlalte două va avea un destin tragic.

„«PRESIDENTELE» este un spectacol dens, violent, cumplit. Măştile sunt aruncate şi speranţele devin sursă de răutate pură, într-o lume mizerabilă. Limbajul şi gestica sunt explicite, spectacolul nefiind recomandat tinerilor sub 16 ani şi persoanelor pudibonde”, se arată în comunicatul de presă al Teatrului de Vest.

Din distribuție fac parte Camelia Ghinea, Ana-Maria Cizler și Andrada Samoilă.

UPDATE, ora 16.00

Spectacolul „PRESIDENTELE – sau Doamnele preşedinte”, programat pentru mâine, la ora 19.00, a fost anulat. Teatrul de Vest anunță că una dintre actrițele din distribuție s-a îmbolnăvit. „Teatrul de Vest Reşiţa îşi cere scuze de la spectatori pentru inconvenient. Spectacolul va fi reprogramat la o dată care va fi anunţată publicului”, anunță conducerea.

banner 970 x 250