Pensiunile din Poiana Mărului, mai aproape de turişti! Investiţie de peste 6 milioane de lei!

Poiana Mărului va putea să atragă mai mulți turiști după ce infrastructura va fi reabilitată, mai ales că și Consiliul Județean Caraș-Severin va începe lucrările de reparații la drumul județean Zăvoi – Poiana Mărului, DJ 683.

Comuna Zăvoi a semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea străzilor din Poiana Mărului, investiția fiind de 6,4 milioane de lei.

„Am semnat contractul de finanțare, suntem la faza de implementare, facem străzile, aproximativ 6 km, pentru că este cel mai necesar lucru pentru Poiana Mărului. Dacă vom avea infrastructură, va fi mai ușor de obținut toate aprobările pentru declararea ca zonă turistică de interes local”, spune primarul comunei Zăvoi, Doru Cîrdei.

De asemenea, potrivit primarului Cîrdei, „Consiliul Județean Caraș-Severin a reparat anul trecut o parte din drumul județean 683 Zăvoi – Poiana Mărului, iar în următoarele zile am promisiunea că vor continua reparațiile pentru a fi finalizat în 24 iunie, când Poiana Mărului își sărbătorește hramul Mănăstirii. Mai este de reparat tronsonul de la fosta Colonie ACH – Măru până la Poiana Mărului. Drumul județean are o lungime de 24,5 km, iar această porțiune de la Colonia ACH – Măru reprezintă aproape jumătate”.

foto: Dragoș Curelea