Penibiliştii de la PSD Caraş-Severin! Mocioalcă şi ai lui au fugit de la votare! [VIDEO]

explo 1000x200

Incredibil! Deşi anunţau prin Luminiţa Jivan şi Ion Spânu că vor vota împotriva moţiunii, parlamentarii PSD de Caraş-Severin au fugit din sală în momentul votării! L-au lăsat doar pe senatorul Ionuţ Chisăliţă să spună „Prezent”!

Transmisiunile TV în direct de la momentul votării moţiunii de cenzură nu pot minţi! La strigarea nominală a prezenţei/absenţei senatorilor care votează sau nu votează, făcută pentru senatori de către secretarul Senatului, Marcel Vela, când a venit rândul să-l numească pe senatorul PSD de Caraş-Severin, s-a anunţat că Ionuţ Chisăliţă este prezent. Şi că urmează să voteze ultimul, evident, din cauza imposibilităţii de a se deplasa până la urnele cu bile.

Dar când a venit rândul deputaţilor, anunţul oficial a fost că Luminiţa Jivan este absentă, deci că nu votează! La fel s-a întâmplat şi în cazul deputatului Ion Mocioalcă, preşedintele PSD Caraş-Severin! Idem, Ion Spânu, care declarase azi, agenţiei Mediafax, că votează împotriva moţiunii! Reamintim, contrar informaţiilor date ca sigure într-un ziar local apropiat lui Mocioalcă, citată fiind Luminiţa Jivan, aceasta contrazicându-se astfel singură în decurs de câteva minute!

La final, la pupitru a revenit senatorul Marcel Vela, care a amintit că mai are de votat Ionuţ Chisăliţă, prezent la începutul votării. „Un coleg senator care urma să voteze ultimul, dl Chisăliţă Ioan Narcis, nu a luat bilele! Repet apelul, Chisăliţă Ioan Narcis!…“, a făcut apel de la microfonul plenului Marcel Vela. Care a concluzionat: „Absent!“. Uluitor! Deci în ultimul moment, a ajuns şi la Chisăliţă, probabil, consemnul de la şeful de partid Mocioalcă, de a nu se prezenta la vot!

În cele din urmă, au votat 248 de parlamentari, moţiunea de cenzură trecând, se pare cu 241 de voturi pentru.

UPDATE, ora 13.55

Potrivit numărătorii oficiale, au votat 251 de parlamentari, dintre care 241 „pentru“.

YouTube video