Parlamentarii PSD de Caraş-Severin au anunţat cum votează! Nu şi preşedintele Mocioalcă!

Odată începută şedinţa de azi din plenul reunit al Parlamentului, doi dintre parlamentarii PSD de Caraş-Severin au anunţat cum vor vota toţi cei patru! Ca şi până acum, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD, deputatul Ion Mocioalcă, tace!

Toți cei patru parlamentari PSD din județul Caraș-Severin au luat, miercuri, decizia de a nu vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, transmite corespondentul Mediafax, citându-l pe deputatul Ion Spânu.

„Ne-am hotărât. Toți parlamentarii PSD din Caraș-Severin vom vota împotriva moțiunii”, a declarat, azi, corespondentului Mediafax, deputatul Ion Spânu.

Acelaşi lucru, dar cu mai multe explicaţii, l-a declarat pentru un ziar apropiat de Mocioalcă şi deputatul PSD Luminiţa Jivan, tot la debutul şedinţei. „Organizația județeană ne-a cerut să nu votăm împotriva propriului Guvern. Nu dorim să intrăm într-un război fratricid. Guvernul Grindeanu a avut o prestație foarte bună în cele aproape șase luni de guvernare și considerăm că nu se poate face o evaluare într-un timp atât de scurt. E ca și cum le-am cere primarilor noștri, după șase luni, să demisioneze din funcție. E un timp foarte scurt pentru a face o evaluare. În plus, premierul Sorin Grindeanu este bănățean de-al nostru și nu putem să-i întoarcem spatele datorită unor interese. Pe cale de consecință, toți parlamentarii PSD vom vota împotriva moțiunii de cenzură. Eu mă gândesc să votez la vedere!”, ar fi spus deputatul Luminiţa Jivan.

Declaraţia lui Jivan, cum că Organizaţia Judeţeană PSD le-„a cerut“ cum să se voteze, este cel puţin ciudată, dacă nu cumva chiar mincinoasă! Din informaţiile noastre, dar ţinând cont şi de expunerile publice ale liderilor PSD, conducerea Judeţenei de partid din Caraş-Severin nu s-a întrunit în ultima săptămână!

1000x100 (5)