Pelici e foarte bun, dar mergem să câştigăm!

explo 1000x200

Metalul Reşiţa întâlneşte sâmbătă, la Oradea, FC Bihor, echipă antrenată de Alex Pelici, antrenor cu care noua echipă din Valea Domanului a revenit în eşalonul secund.

Pe rosso-neri îi aşteaptă sâmbătă un meci foarte interesant la Oradea, pentru că se vor întâlni cu fostul lor antrenor, Alex Pelici, acum pe banca lui FC Bihor. Înaintea acestei întâlniri, Marian Pană a avut numai cuvinte de laudă la adresa omologului său, pe care l-a înlocuit după numai trei etape petrecute în Valea Domanului. „Mergem să câştigăm, asta le spun mereu băieţilor. Noi plecăm cu gândul să nu pierdem şi, dacă jocul ne va da posibilitatea, vom încerca să câştigăm. Întâlnim o echipă bună, organizată, antrenată de Alexandru Pelici, pe care îl ştim foarte bine. Ştim filosofia lui despre fotbal, organizare foarte bună, în special defensivă, şi încearcă să surprindă pe contraatac. Ne luăm măsuri în acest sens. Ştiu că va fi un joc greu, eu am antrenat la Oradea. Vom încerca să venim cu cele trei puncte, dar i-am avertizat pe băieţi că Pelici este un tehnician foarte bun şi ne poate surprinde. Eu sper să ne facem jocul obişnuit”, a declarat antrenorul Metalului.

Salif Nogo, ieşit accidentat runda trecută în meciul cu Slatina, e deocamdată incert. El s-a antrenat uşor în această săptămână şi Pană nu e sigur că îl va putea folosi. Zimmermann a suferit şi el o contractură musculară uşoară, dar cel mai probabil va fi în poarta Reşiţei la meciul de la Oradea. Rosso-nerii au intrat astăzi în cantonament, iar mâine, după antrenamentul de dimineaţă, vor pleca spre Oradea.

 

„Eu sunt optimist. Nu avem voie să pierdem vreun meci până la finele campionatului”. Marian Pană, antrenor Metalul Reşiţa

banner 970 x 250