Pedalare colectivă transformată într-un concert urban, la Timișoara

soundride
1000x100 (1)

O pedalare inedită va avea loc la Timișoara, în această săptămână. Mai mulți bicicliști se vor plimba pe străzile orașului, echipați cu boxe din care vor răsuna melodii ale unor artiști din Timișoara și Viena. Astfel, pedalarea se va transforma într-un concert urban.

Mai mulți bicicliști din Timișoara își dau întâlnire miercuri, 14 iulie, de la ora 20.00, în Piața Libertății, pentru a participa la o pedalare pe ritmuri muzicale. Acțiunea intitulată „Soundride” își propune să reunească, într-un format inedit, muzica artiștilor din Timișoara și Viena. Astfel, pe biciclete, echipați cu boxe, iubitorii mersului pe două roți se vor plimba pe străzile orașului.

RAD performance și pedallez reunesc într-un format inedit muzica artiștilor din Timișoara și Viena. Pe biciclete, echipați cu boxe, vom roi prin oraș, a căror străzi devin scena noastră, iar muzica ce o purtăm cu noi, universul sonor. Alătură-te pedalării Soundride ce va transforma pedalarea colectivă într-un concert urban”, au informat organizatorii.

expressheadergeneral (1)

Bicicliștii vor pedala pe coloana sonoră timișorean-vieneză creată de Acetobă, HAOS, JazzyBIT, Obiect, Dordeduh, The Different Class, Makunochi Bento – Timișoara, Rojin Sharafi, Isabella Forciniti, Antonia XM, Martin Burk, Rahel Kraft, Conny Zenk – Viena.

Acest eveniment vine în completarea acțiunilor și atelierelor culturale din cadrul unui proiect artistic-participativ derulate în Timișoara. Mai multe informații despre pedalare sunt disponibile AICI!