Pe Valea Carașului, fotbalul preia puterea! Pentru a treia oară!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Satul Greoni din Caraș-Severin se va transforma duminică în loc de întâlnire pentru 13 echipe de fotbal care se vor întrece în cea de-a treia ediție a Cupei Văii Carașului la fotbal.

A treia ediția a Cupei Văii Carașului la fotbal va începe duminică dimineața pe stadionul din localitatea Greoni. Competiția, organizată de echipa de fotbal A.S. Inter Greoni, în parteneriat cu DJTS Caraș-Severin, AJF Caraș-Severin și Primăria Grădinari, va începe la ora 9.00 pe stadionul din Greoni. În competiție s-au înscris următoarele echipe: Greoni Copii, Greoni Tineret, Greoni Old Boys, Grădinari, Ticvaniu Mic, Comorâște, Mercina, Vărădia, Vrăniuț, Ezeriș, TRW Oravița, U19 Oravița și Cârnecea. Meciurile se vor juca în sistem eliminatoriu, iar cei care se vor situa pe primele locuri, precum și cei mai buni jucători, vor fi premiați de DJTS Caraș-Severin și AJF Caraș-Severin.

„Este un prilej pentru noi de a ne testa jucătorii de la echipă pentru noul sezon al Ligii a V-a. Așteptăm cât mai mulți spectatori la acest eveniment sportiv pentru a ne bucura împreună de spectacolul oferit de sportul rege”, a declarat Lepa Marțian, președintele AS Inter Greoni.