PE SURSE. Ieșit din pușcărie, Ianăş Roşeţi îşi vizitează foştii colegi! Să se asigure că l-au uitat!

explo 1000x200

Fostul director al Direcției de Patrimoniu din Consiliul Județean Caraș-Severin, Ianăș Roşeţi, n-are stare după ce a citit în presă declarațiile Ginei Pavel, directorul economic al administrației județene, pe care îl cunoaște atât de bine.

Se pare că articolele de presă din ultima vreme nu-i dau pace lui Ianăş Roşeţi, iar legătura sa de prietenie cu Gina Pavel, care este deja de notorietate, l-a determinat pe fostul director al DADPP să-şi viziteze foştii colegi. Și-ar fi dorit să știe că l-au dat uitării, că nu-și mai amintesc anii petrecuți împreună. Surse demne de încredere au declarat pentru Express de Banat că acesta ar fi încercat să ajungă chiar şi la actualul director al DADPP, Corina Pascotă, după ce activitatea acesteia i s-a părut prea „formală”.
Ca orice prieten, care nu te lasă la greu, Roșeți ar fi devenit foarte protector la adresa Ginei Pavel! Asta, de parcă ar avea nevoie! Păi, Gina Pavel nu a făcut altceva decât să-i dea o mână de ajutor, după cum chiar ea le-a povestit procurorilor DNA.

banner 970 x 250