Pe străzile Reșiței, ca-n Vestul Sălbatic!

pistol
promovare online Timisoara Casa Auto

Un tânăr de 19 ani din Reșița s-a crezut în filmele de acțiune și a ajuns după gratii. A tras într-un bărbat cu un pistol cu bile din plastic în timp ce se afla în plină stradă.

Se înmulțesc cazurile de violență comise de tineri. Cel mai recent episod petrecut la Reșița îl are ca personaj principal pe un tânăr de 19 ani din municipiu. Sâmbătă, 3 iunie, în jurul orei 20.40, în timp ce se afla pe Aleea Roman din oraș, ar fi tras cu un pistol cu bile din plastic asupra unui bărbat de 55 de ani, rănindu-l în zona abdomenului. Victima a fost transportată la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

După comiterea faptei, tânărul de 19 ani a fugit și a ascuns pistolul cu bile din plastic într-o debara din scara unui bloc, acolo unde a fost găsit de polițiști.

promovare banner maxagro

„În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița pentru dispunerea de măsuri legale.”, transmit polițiștii cărășeni.

publicitate tmc 640