Pe Strada Arieș se montează tubulații pentru cabluri. După 8 aprilie, risc de ghilotină!

Emoții pentru timișorenii care locuiesc sau au firme în preajma Străzii Arieș! În contextul războiului declarat cabliștilor printr-o demonstrație de forță de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, pe Strada Arieș se montează tubulații pentru operatorii de telefonie fixă, TV sau Internet. Instituția a dat și un termen-limită.

Mai precis, până la data de 8 aprilie, firmele trebuie să își ducă în subteran cablurile pe strada din zona de sud a orașului. „Informăm şi public operatorii de reţele de comunicaţii că, având în vedere faptul că a început montarea tubulaturilor de comunicaţii pe Strada Arieş, transferul din aerian în subteran va trebui efectuat până la termenul limită 08.04.2019. După această dată, cablurile rămase pe stâlpi vor fi tăiate şi rugăm cetăţenii din zonă, care au probleme după 15 aprilie 2019, să se adreseze firmelor cu care au contracte în derulare. Menţionăm că toţi operatorii sunt avertizaţi în mod direct de fiecare dată”, se arată într-un comunicat al Direcției Generale Drumuri, Poduri, Parcaje şi Reţele de Utilităţi.

Practic, având în vedere cât de pornit este primarul pe inesteticele cabluri din oraș, nu este exclus ca, dacă anumite firme nu își mută cablurile de pe Strada Arieș până în 8 aprilie în subteran, acestea să fie tăiate…