Pe o stradă din Oţelu Roşu azi s-o-mpărţit norocu’! Ghinion pentru Aquacaraş!

Cetăţenii din Oţelu Roşu care locuiesc pe strada Avram Iancu ar putea să joace la Loto cu şanse reale de câştig, după semnalul venit azi… din adâncuri.

Societatea Aquacaraș a primit astăzi mai multe sesizări cu privire la faptul că pe strada Avram Iancu canalizarea a refulat, ieșind pe stradă toate dejecțiile din conducta principală de canalizare. Primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, ne-a precizat că, în afară de mirosul și imaginea nepotrivită într-un oraș european, locatarii blocurilor din zonă nu au avut de suferit.

„Am știut de această problemă, a fost anunțat Aquacaraș și astăzi le-am emis un permis de spargere în regim de urgență pentru a săpa pe stradă, să vadă unde este problema. Cu siguranță că s-a fisurat o parte din conducta principală și, astăzi, cel târziu mâine, vor repara această avarie”, ne-a precizat primarul Luca Mălăiescu.

De menționat că la Oțelu Roșu lucrările de introducere a rețelelor de apă și canal au fost sistate din cauza neplății din partea Aquacaraș a lucrării efectuate de către cele trei firme care au câștigat licitațiile. În prezent nici jumătate din lucrare nu este executată.

CITEŞTE ŞI: Străzi sparte şi bani irosiţi din cauza masterplanului pentru apă şi canalizare. Mălăiescu acuză managementul defectuos!