Pe Marcel Vela îl cheamă țara, județul îl lasă pe mâna lui Romeo Dunca!

Liderul PNL Caraș-Severin, actualul ministru al Afacerilor Interne, și-a motivat decizia de a nu candida la alegerile locale spunând că nu a vrut să pară laș.

Chiar dacă în ultimul timp au circulat tot felul de zvonuri referitoare la numele candidatului PNL la șefia Consiliului Județean Caraș-Severin, puțini au fost aceia care au crezut că președintele organizației județene, Marcel Vela, va rămâne în afara jocului.

Într-o conferință de presă ținută duminică la Reșița, Vela a explicat de ce se merge pe varianta omului de afaceri Romeo Dunca, un necunoscut în politică, lăsând să se înțeleagă că pentru el este mai important ceea ce face la București, în Guvernul României.

„Eu ca ministru al Afacerilor Interne, într-un mod sincer și cinstit vă spun că sunt implicat în probleme importante pentru funcționarea ministerului, pentru implementarea programului de guvernare și cred că era de datoria mea să rămân în echipa guvernamentală și să-mi împlinesc misiunea de a fi în această responsabilă funcție, mereu la datorie. A pleca din funcția de ministru al Afacerilor Interne într-un moment delicat pentru România și pentru minister mi se părea, dacă vreți, un gest de lașitate. Așadar, acceptarea candidaturii de către Romeo Dunca a venit chiar în împlinirea dorinței mele de a-mi face datoria în continuare la minister“, a spus Marcel Vela.

Președintele PNL Caraș-Severin este convins că timișoreanul Romeo Dunca va fi viitorul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin și că va face performanță la fel ca în afaceri.

1000x100 (5)