Demisie la vârf! „Nu mai pot să fac promisiuni deșarte și nu mă mai simt reprezentat de PSD”

După deschiderea dosarului DIICOT, în care sunt implicați principalii lideri ai PSD Caraș-Severin, săptămâna neagră a social-democraților cărășeni s-a încheiat cu o demisie. Vicepreședintele Organizației Municipale Reșița, Răzvan Simulescu, a anunțat pe pagina sa de Facebook că a demisionat din PSD!

Simulescu spune că în cei patru ani în care a activat în acest partid a tot încercat să îmbunătățească situația din cadrul Spitalului Județean de Urgență Caraș-Severin, unde lucrează ca medic și s-a zbătut să aducă în partid prieteni, cunoscuți și colegi, dar, din păcate, nu a reușit decât să le promită că lucrurile se vor schimba în bine, ceea ce nu s-a întâmplat.

Precum știți, promisiunile sunt un mare zero dacă nu sunt urmate și de fapte. Nu pot să mai fac promisiuni deșarte, eu pun omul înaintea politicilor și a calculelor brute, de aceea nu mă mai mai simt reprezentat de PSD, dar nici de alte partide tradiționale. Investițiile se fac pentru oameni, nimeni nu cred ca vrea să avem promenade pe care să nu aibă cine să se plimbe. Îmi doresc din tot sufletul să ne fie mai bine ca și cetățeni ai acestui oraș și al acestui județ, să ne revenim odată din somnolența asta indusă de nepăsarea celor care ne conduc și de lipsa alternativelor politice!”, a explicat Simulescu.

Sătul de toate aceste neîmpliniri, Răzvan Simulescu anunță că își dă demisia din funcția de vicepreședinte al organizației PSD Reșița și din calitatea de membru PSD, urmând să pornească spre alte orizonturi.