„Pe locul I în sondaje atât în Timișoara, cât și pe județul Timiș!“

Nicolae Robu se declară extrem de optimist în ceea ce privește victoria liberală în alegerile din luna mai și susține cu înverșunare că adevărata alternativă pentru România o reprezintă PNL. Acesta a susținut astăzi conferința de presă săptămânală a PNL Timiș, unde au fost discutate și clarificate mai multe subiect de interes general, atât la nivel județean, cât și național.

În cadrul acestei conferințe, un prim subiect de maximă importanță a fost referitor la alegerile europarlamentare și la referendumul pentru Justiție, care vor avea loc în 26 mai 2019. În numele Partidului Național Liberal, primarul Timișoarei se declară foarte încrezător în ceea ce privește câștigarea alegerilor la nivel național, la nivelul județului Timiș și la nivelul municipiului Timișoara.

„La ora actuală, eu cred că PNL a reușit să se impună în conștiința publică drept un partid demn de a fi votat, un partid care poate reprezenta în Parlamentul European mai bine ca oricare altul interesele României. (…) Va fi un început al unei serii de victorii în alegeri ale Partidului Național Liberal. Aceasta este nu numai speranța mea, ci și credința mea”, susține Nicolae Robu.

Mai mult, edilul Timișoarei afirmă că, în urma sondajelor de uz intern realizate pe județul Timiș și pe municipiul Timișoara, PNL ocupă prima poziție, refuzând însă să facă public rezultatul acestora: „Sondajele, până în preajma alegerilor, cele care se fac cunoscute public, servesc evident unor interese de influențare ale electoratului. Noi avem sondaje de uz intern și vă spun, fără sa vă dau cifre, că suntem pe locul întâi atât în Timișoara, cât și per ansamblu în județul Timiș”.

De asemenea, Nicolae Robu răspunde criticilor aduse cu privire la întreruperea campaniei electorale în perioada sărbătorilor pascale: „Unii mă critică pe mine că am fost în vacanță de Paște. Cât de ipocrit sau de deplasat trebuie să fie cineva ca să pretindă că face campanie de Paști? (…) Unii probabil că nu au nimic sfânt, nici măcar respectul pentru o asemenea sărbătoare și se duc să se afișeze pe la biserici, gândindu-se că pentru asta îi votează lumea. (…) Eu sunt eu însumi în toate circumstanțele, nu sunt o persoană cu imagine lucrată în laboratoare!”.

banner 970 x 250