A căzut cortina, nu s-a încheiat povestea. Informatica Timișoara a terminat sezonul cu o înfrângere

Informatica Timișoara mai e campioana en-titre a futsalului românesc după trofeul cucerit în 2018, dar în curând, Liga I va avea o nouă campioană. Alb-violeții au terminat campionatul fără niciun succes în play-off, după ultimul meci pierdut cu 11-2 pe terenul lui Imperial Wet Miercurea Ciuc. Din toamnă, clubul dorește însă să continue atât la juniori, cât și la seniori.

La meciul din Harghita, Timișoara a deschis scorul, după un autogol al lui Alvaro Luis. Gazdele s-au instalat însă rapid la conducere, prin golurile lui Cristian Matei, Levente Tanko și Mario Duque. Vali Ilaș a redus din diferență la 3-2, dar până la pauză, Ciucul a mai marcat de trei ori, prin Alvaro Luis, de două ori, și Bogdan Covaci. După 6-2 la pauză, gazdele au continuat să marcheze în repriza secundă, după câte două goluri ale lui Levente Tanko și Cristian Matei, plus un gol al lui Mario Duque. La seniori, competiția e gata pentru Informatica.

Marea majoritatea a echipei va juca însă în continuare în campionatul U19, unde Informatica vrea titlu. De altfel, din toamnă, majoritatea juniorilor care au câștigat deja Cupa României vor face pasul la seniorat. După ce din iarnă s-a redus bugetul, clubul va continua însă și în campionatul de seniori, de la toamnă.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)