„Pe Fritz îl simpatizez, dar la Timișoara e un dezastru! Useriștii au luat-o pe arătură de multe ori!”

dominic fritz nelu popa

Orașele cu primari USR bat pasul pe loc, iar cu Cioloș și Barna a fost imposibil de guvernat, s-a convins primarul Reșiței, Nelu Popa.

Liberalii au încercat să guverneze alături de USR, dar tot mai bine e cu PSD! Cam asta a ajuns să constate liderul PNL Reșița, Nelu Popa. Prezent la Express Live, acesta a spus că, din abordarea USR-ului de astăzi, se dovedește că a cam avut dreptate. „Oamenii ăștia, cu câteva excepții, cum e cazul lui Drulă, au luat-o pe arătură de multe ori! Cioloș și Barna par că se joacă de-a grădinița, nu par serioși. În Timișoara, în Brașov și în sectorul lui Clotilde Armand e dezastru, asta e realitatea! La Brașov s-au blocat toate autorizațiile de construcții. Absolut tot e blocat, nimeni nu mișcă nimic! Pe Dominic Fritz eu îl simpatizez, e un tânăr simpatic, în plan teoretic are multe lucruri de spus, dar practica de multe ori ne omoară. El a avut de-a face cu niște structuri foarte puternice și vechi. Citeam despre societatea de transport din Timișoara că  subvențiile au ajuns la 85 la sută. Acum s-a prins de asta?! Hai să fim serioși, au trecut doi ani!”, a comentat edilul-șef al Reșiței, unul dintre primarii-model astăzi în România.

Referitor la coaliția de guvernare, Popa remarcă faptul că lucrurile funcționează mult mai bine cu rivalii dintotdeauna ai liberalilor decât cu useriștii. „Nu s-a putut guverna cu USR și ne dăm seama că oamenii ăștia au fost tot timpul pe scandal. Încercăm să guvernăm acum cu PSD, nu ne iubim cu socialiștii, nu ne-am iubit niciodată cu ei, dar se pare că funcționează.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Guvernarea cu PSD se pare că funcționează. Mai avem și UDMR-ul pe care eu mereu l-am apreciat pentru resursa umană foarte inteligentă. Ungurii își trimit pe poziții publice oameni pe care i-au verificat și sunt oameni care performează.”, a mai spus Nelu Popa pentru Express de Banat.

banner 970 x 250