Pe ce mai aruncă Primăria Timișoara banii: studiu de 15.000 euro privind dotarea școlilor

clasa scoala borlova

Primăria Timișoara aruncă banii pe încă un studiu. De data aceasta, reprezentanții instituției sunt dispuși să plătească aproape 15.000 de euro pentru un studiu despre dotările de care au nevoie școlile din oraș.

Primăria Timișoara se pregătește să aloce o nouă sumă de bani pentru elaborarea unui studiu. Astfel, în urmă cu câteva zile, a fost publicat un anunț cu referire la „Elaborare studiu privind asigurarea dotărilor publice de învățământ în zona Municipiului Timișoara”.

Instituția vrea să atribuie direct acest contract, valoarea estimată fiind de aproape 15.000 de euro.

Obiectivul general îl reprezintă asigurarea informațiilor și a cadrului tehnic necesar direcționării eficiente a investițiilor publice pentru dezvoltarea sistemului educațional, în vederea eliminării inegalităților spațiale urban-rural în ceea ce privește accesibilitatea și calitatea facilităților educaționale oferite. Prin raportare la informațiile obținute prin realizarea studiului, investițiile viitoare în infrastructura educațională vor ține cont de necesitățile reale din municipiu și zona sa urbană funcțională, în funcție de nivelul de învățământ, gradul de ocupare a sălilor de clasă, condițiile minime de funcționare, corelat cu trendul demografic al fiecărui areal în parte”, aflăm din anunțul postat de Primăria Timișoara.

În timpul studiului, va fi analizată situația unităților de învățământ din Timișoara, dar și din mai multe localități apropiate: Dumbrăvița, Giarmata, Ghiroda, Giroc, Moșnița Nouă, Becicherecu Mic, Dudeștii Noi, Sînandrei, Sînmihaiu Român, Șag și Șandra.

1000x200 dacus 02

Studiul ar trebui finalizat în cel mult patru luni.

 

 

 

publicitate si promovare online banner maxagro