„Pe aripile timpului”, la Casa de Cultură Moldova Nouă

po 1000x100px (3)

Poezia a fost, dintotdeauna, elementul care a stârnit cele mai profunde sentimente ale ființei umane, cea care i-a călăuzit omului gândurile în momentele de zbucium, precum și sursa generatoare de energie pentru îndeplinirea scopului propus indiferent de piedici.

Pasiunea pentru versuri, pasiunea de a scrie diverse gânduri și sentimente a acaparat-o și pe Maricica Milivoievici, care, după impactul pe care l-a avut lansarea volumului „Doruri aprinse” (2017), a continuat să scrie, pătrunzând astfel în sufletele cititorilor, oferindu-le acestora hrană pentru suflet.

În virtutea sprijinului oferit scriitorilor clisureni, Casa de Cultură Moldova Nouă se pregătește să găzduiască lansarea celui de-al doilea volum de poezii al autoarei Milivoievici: „Pe aripile timpului”, sâmbătă, 15 decembrie, începând cu ora 13:00.

banner 1000 x 100 hd

În vârstă de 52 de ani, Maricica Milivoievici este originară din Caraș-Severin (sat Șușca, comuna Pojejena), de profesie asistent medical la Spitalul Orășenesc Moldova Nouă. Îndeletnicirile poetice le-a descoperit în timp, mai exact, în momentul în care se afla în afara țării, când, dorul de patrie, dar și cel față de locurile natale au determinat-o să dea viață volumului de poezii „Doruri aprinse”. De atunci și până acum, poeta contemporană continuă să dea versurilor rimă, ritm și măsură oriunde s-ar afla: acasă, la serviciu etc.

Nu uitați! Sâmbătă, 15.12.2018, începând cu ora 13:00, porțile Casei de Cultură vor fi de deschise cu ocazia lansării cărții „Pe aripile timpului”! Eveniment cu intrare liberă!

03 britannia 1000 x 100 gif