Pe aripile erudiției, cu ocazia Zilelor Culturii la Moldova Nouă!

promovare online Timisoara Casa Auto

Orașul Moldova Nouă va fi învăluit săptămâna viitoare de fel și fel de activități care antrenează cunoașterea, aprofundarea, toate acestea cu prilejul celebrării celei de-a 42-a ediții a Zilelor Culturii în orașul de la malul Dunării.

Timp de cinci zile (22-26 octombrie), locuitorii orașului dunărean sunt invitați la Casa de Cultură Moldova Nouă să ia parte la un sejur al sufletului, în care meditația, simțul vizual, dar și cel auditiv vor produce un cocktail exploziv în beneficiul stării de bine și a stimei de sine a fiecărui participant.

Sub egida varietății și a diversității, evenimentul cultural își va da întâlnire cu: literatura, pictura, cinematografia, cu divertismentul, dar și cu muzica. De asemenea, nume mari sunt programate să treacă pragul Casei de Cultură cu această ocazie. Trebuie menționați: dr. Viviana Milivoievici (literatură), Romică Țociu și Cornel Palade (divertisment), Corina Chiriac (muzică).

Iată, mai jos, ordinea în care se vor desfășura activitățile culturale în săptămâna ce urmează:

Luni, 22 octombrie, ora 12.00 – program literar:

Prezentarea cărților: „Albastru-Infinit/Bleu-Infini/Blau-Unendlich”, „Bucăți de suflet, frânturi de gânduri….”, „Publicistica lui Mircea Eliade și opțiunile”, „Tinerei generații”, „Năzdrăvăniile lui Toricel”, precum și activitatea întreprinsă de dr. Viviana Milivoievici, în calitate de cercetător științific.

Marți, 23 octombrie, ora 12.00 – expoziție de pictură;

Expoziția „Glasuri”, cu intrare liberă, va cuprinde exponatele tinerilor din Moldova Nouă.

promovare banner maxagro

Miercuri, 24 octombrie, ora 19.30 – program cinematografic;

Pelicula, „America, venim!”, regia: Răzvan Săvescu.

Biletele se pot obține GRATUIT, în intervalul 8.00 – 16.00, la Casa de Cultură Moldova Nouă (str. 1 Decembrie 1918 nr. 2), cu excepția zilelor de weekend. Pentru copiii sub 12 ani, e nevoie de acordul părinților!

Joi, 25 octombrie, ora 19.00 – program de divertisment cu Țociu și Palade. În limita locurilor disponibile! Prețul unui bilet este de 20 de lei.

Vineri, 26 octombrie, ora 19.00 – concert susținut de Corina Chiriac. Prețul unui bilet este de 20 de lei.

Zilele Culturii Moldova Nouă este un eveniment susținut de Primăria Moldova Nouă și Consiliul Local Moldova Nouă.

publicitate tmc 640