De 1 Decembrie, reșițenii sunt chemați la sărbătoare în Centrul Civic

Municipalitatea a definitivat programul dedicat festivităților prilejuite de Ziua Națională a României și invită reșițenii în centrul orașului pentru a sărbători împreună.

Programul oficial dedicat Zilei Naționale a României va debuta vineri, 1 decembrie, de la ora 13.00, în Centrul Civic, cu salutul Drapelului de luptă urmat de intonarea imnului național și oficierea serviciului religios de către soborul de preoți ai Episcopiei Caransebeșului și rostirea alocuțiunilor de către oficialități.

După momentul festiv, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin și Primăria Reșița prezintă un spectacol folcloric susținut de artiștii Ramona Vița, Ghiță Călțun Brancu, Alin Ienci, Mariana Suciu – Neidoni, Valerica Ianoși Marian, Gabi Zaharia, Ana Maria Moldovan, Maria Morman, Tițian Puichiță și Narcis Căldăraș, alături de Orchestra „Virtuozii Semenicului”, condusă de Mircea Petruț.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

În programul artistic se mai regăsesc două suite de dansuri ale Ansamblului Folcloric „Renașterea”, al Centrului pentru Persoane Vârstnice din Reșița, coregraf Petrică Bagiu, respectiv Ansamblul Folcloric „Junii Gugulani” din Caransebeș – coregraf Adrian Jurchescu.

Programul dedicat Zilei Naționale se va încheia cu o masă tradițională – fasole cu ciolan și murături, oferită tuturor participanților de către Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/