,,PDL-ul îşi încheiase de mult conturile cu mine!”

Nicuşor Vasilescu, primarul oraşului Băile Herculane, a profitat de legea migraţiei aleşilor locali şi a plecat din partidul în care nu mai era dorit.

Imediat după ce a renunţat la şefia PDL Caraş-Severin, Vasilescu a intrat în dizgraţiile mai-marilor de la centru, care au rupt orice legătură cu fostul preşedinte al organizaţiei judeţene. Sprijinul pe care i l-a acordat preşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, alături de care a avut întâlniri cu mai mulţi miniştri în scopul de a debloca fonduri pentru proiectele de la Herculane, a anunţat trecerea edilului-şef în tabăra social-democraţilor. Legea migraţiei l-a ajutat pe Nicuşor Vasilescu să li se alăture celor care i-au întins o mână de ajutor în încercarea sa, deloc uşoară, de a face staţiunea de pe Cerna să strălucească din nou.

Prezent la prezidiul conferinţei judeţene a PSD Caraş-Severin, Vasilescu a explicat motivele pentru care a făcut această mutare pe scena politică din Caraş-Severin. ,,PDL-ul îşi încheiase de mult conturile cu mine şi am ales să merg pe un nou drum, atât eu, cât şi întreaga mea echipă de la Băile Herculane, toţi consilierii locali şi consilierul judeţean de acolo. La fel şi doamna Ciurel, un alt consilier judeţean. Am ales să ne alăturăm celei mai puternice familii politice din Caraş-Severin şi din ţară. Mulţumim pe această cale pentru că am fost acceptaţi în această familie. Mulţumesc prietenului meu, preşedintelui PSD Ion Mocioalcă, şi întregii echipe. Am luat această decizie în primul rând pentru a rezolva preblemele cetăţenilor. Vreau să spun că prioritate pentru mine este cetăţeanul din Băile Herculane şi turistul care vizitează staţiunea noastră. Sunt convins că alături de această echipă puternică voi reuşi să fac tot ceea ce trebuie pentru ca staţiunea Băile Herculane să renască într-un timp foarte scurt”, a declarat primarul din Herculane pentru expressdebanat.ro.

Comments

  1. papac says:

    sa-ti fie rusine lipitoare, te-ai dus la penali

  2. papac says:

    o sa renasti la Popa Sapca