Paza blocului explodat, menținută până luni!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

După scandalul din fața blocului de pe Vlădeasa, când locatarii s-au adunat speriați că hoții le pot vandaliza locuințele, Primăria Reșița a decis să mențină paza imobilului.

În urmă cu câteva zile, locatarii blocului explodat s-au adunat în fața imobilului supărați că paza umană a fost retrasă, pentru că s-au montat  ușă de fier la intrare și camere de supraveghere care să surprindă activitatea din fața blocului. După ce, împreună cu un angajat al Poliției Locale, oamenii au demonstrat că măsurile nu sunt suficiente și se poate intra cu ușurință prin spatele blocului, Primăria Municipiului Reșița a reinstituit paza umană 24 de ore din 24.

Poliţia Locală Reşiţa va menţine până luni, 28 octombrie 2013, dispozitivul de poliţişti care asigură, 24 de ore din 24 paza bunurilor din blocul explodat situat pe Aleea Vlădeasa. De asemenea, angajaţi ai Primăriei Municipiului Reşiţa au securizat cele două intrări în bloc prin montarea unei uşi metalice şi a unor grilaje metalice. Totodată, a fost instalată o cameră de supraveghere video”, a explicat Roxana Topală, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reșița.

promovare banner maxagro

Luni va fi ziua când se vor stabili următoarele măsuri pentru asigurarea pazei blocului explodat. Amintim faptul că majoritatea ușilor apartamentelor au fost smulse din balamale în urma exploziei, iar mare parte din bunurile oamenilor sunt încă în imobil, aceștia reușind să își adune doar câteva haine.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/