Pavilionul e gata la Gura Jgheabului! Urmează locul de joacă și spațiul de fitness

Lucrările de reabilitare și modernizare ale zonei de agrement Gura Jgheabului din Oțelu Roșu își urmează cursul. Primarul reales Luca Mălăiescu a demarat etapa a II a, a proiectului din bani publici.

În aceste zile s-a amenajat un pavilion din fier pe o lungime 15 metri, cu lățime de 12 metri ne-a declarat primarul Luca Mălăiescu:

Am terminat etapa I de modernizare a zonei Gura Jgheabului prin pavarea aleilor, schimbarea mobilierului urban și introtucerea sistemului de iluminat. Acum am început etapa a II a din bani de la bugetul local, prin construirea unui pavilion unde locuitorii se pot odihni pe parcursul zilei. De asemenea vom efectua lucrări de modernizare a locului de joacă pentru copii și vom amenaja un spațiu de fitness în aer liber, unde vom monta tot felul de aparte care să ajute la exerciții fizice, cardio și de relaxare pentru locuitorii noștri”, ne-a precizat edilul orașului Oțelu Roșu.Luca Mălăiescu a mai specificat că întreaga investiție pentru locul de joacă și spațiul de fitness se va ridica la 150.000 de lei, bani care vor fi alocați de la bugetul local. Nu în ultimul rând la Gura Jgheabului va fi amenajată și o toaletă publică, pentru că, pe timp de vară 200-300 de oameni frecventează zilnic zona de agrement.

Tot pe lista de investiții este cuprins și bazinul de înot acoperit, pentru care conducerea primăriei Oțelu Roșu a depus la CNI un proiect în acest sens, care se află pe lista de sinteză, în valoare de 1,2 milioane de euro.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

 

 

 

 

 

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/