Pavelele, o soluție bună pentru străzile Caransebeșului. Pentru cât timp?

Pavajul străzilor, o soluție bună pentru zona centrală a municipiului Caransebeș, însă sunt străzi pe care se deteriorează constant pavelele sub greutatea autovehiculelor. Despre aceste străzi a atras atenția consilierul social-democrat Valentin Dascălu în cadrul ședinței de Consiliu Local, spunând că ele cu siguranță sunt în garanție și nu trebuie decât să fie schimbate pavele deteriorate.

„Pe străzile Cazărmii și Racoviță, adică cum mergi de la muzeu spre Poliție și te întorci spre parc, în zona centrului turistic este dezastru! Sunt cu siguranță în garanție. De ce nu cereți firmei din Lugoj care le-a montat să le înlocuiască?”, solicita consilierul social-democrat la sfârșitul anului.

Între timp au fost înlocuite pavele pe zonele unde s-au semnalat neregulile, am aflat de la șeful SPIR (Serviciul Public de Reparații și Întreținere Străzi), Ion Gheorghe Ștefan: „Lucrările sunt în garanție și am schimbat pavelele din zonele unde au fost dislocate. Este vorba de un cămin de canal de lângă un bloc, aici a fost înlocuit în totalitate și căminul refăcut și în rest au fost schimbate 40-50 de bucăți de pavele acolo unde au fost deteriorate. De asemenea, am mai făcut două intervenții pe strada Ardealului la o scurgere pluvială, cu aceeași societate Dirksen Special Beton din Lugoj, din cauză că inunda un imobil. De asemenea, am mai avut o lucrare, de pus o peliculă sub pavaj în dreptul imobilelor din zona BCR”, de-a declarat șeful SPIR, Ion Gheorghe Ștefan.