Patru jucători pleacă în iarnă din Valea Domanului!

Cătălin Rufă, patronul şi preşedintele clubului reşiţean, are deja o listă neagră cu jucători de care abia aşteaptă să scape. În schimb, a vehiculat deja nume de fotbalişti care ar dori să îmbrace tricoul roş-negru.

Bossul din Valea Domanului a făcut declaraţii interesante pentru saptamana.net înainte de meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea. ,,Alex Pelici a plecat şi eu am rămas cu patru jucători pe care îi plătesc degeaba până la iarnă, este o risipă”, notează sursa citată că ar fi declarat Rufă. Dacă lista cu jucătorii ce vor pleca sigur de la Reşiţa pare să fie deja făcută, la capitolul sosiri sunt vehiculate deocamdată doar două nume. ,,N’kongue şi Pârvu şi-ar dori să revină la noi, poate s-au convins şi ei că în alte părţi nu umblă câinii cu covrigi în coadă”, a spus Rufă pentru aceeaşi publicaţie. Întrebat de Express de Banat despre cei doi fotbalişti, acesta a fost mult mai discret în declaraţii. „Da, este adevărat, sunt discuții, însă nimic concret, discutăm cu ei, avem în vizor mai mulți jucători, însă nu este momentul să facem public acest lucru”, a precizat Cătălin Rufă.

Florin Pârvu, jucătorul lui CS Universitatea Craiova, și Christian N’kongue, în prezent sub contract cu Alro Slatina, au evoluat în trecut la Vâlcea şi şi-ar fi manifestat dorinţa de a juca din nou pentru echipa lui Rufă. „Probabil sunt mulți care își doresc să vină la Reșița. Este normal să își dorească asta atunci când o echipă arată lucruri frumoase. Probabil sunt jucători care nu joacă în altă parte, care au vrut să vină la Reșița sau au ales altă variantă. Așa este la fotbal, nu tot timpul alegi bine. Este foarte bine că jucătorii își doresc să vină la echipa noastră, înseamnă că ei văd în echipa noastră ceva bun. Vom vedea. Până la iarnă însă nu se pune problema să vină, trebuie să îmi fac o părere despre ceea ce avem noi acuma în lot și apoi putem discuta dacă mai avem nevoie de ceva. Cu siguranță, avem nevoie de ceva, de jucători buni, dar nu aducem jucători numai de dragul de a aduce, de a face achiziții, important este să aduci jucători buni, care să fie utili pentru echipă și să se plieze pentru echipa noastră”, a comentat antrenorul Marian Pană.