Patru benzi spre Aeroport! A fost semnat contractul de execuție

Contractul de execuţie pentru drumul judeţean care leagă centura Timişoarei de Aeroport a fost semnat astăzi. Este vorba despre modernizarea Drumului Judeţean 609D şi extinderea lui la patru benzi.

Câştigătoarea contractului este firma Super Construct, al cărui reprezentant a fost prezent la Timişoara şi care are la dispoziţie 8 luni pentru a finaliza lucrările. Valoarea contractului este de 13,4 milioane de lei.

„Ceea ce vreau să vă spun despre acest proiect este că, pe lângă cei 2,5 km de modernizare ai lui în valoare de aproximativ 13,4 milioane de lei, atât din fonduri guvernamentale, cât şi din bugetul propriu, va cuprinde şi lucrări de iluminat public, lucrări de asigurare a siguranţei circulaţiei, dar şi piste de biciclete pe tronsonul drumului judeţean”, a declarat Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.

Din momentul semnării contractului, echipa tehnică va primi cât mai repede ordinul de începere a lucrărilor, va pregăti şantierul şi va începe treaba, spune preşedintele CJT. Aceste lucrări vor începe în contextul în care şi Aeroportul este în plină dezvoltare, fiind una dintre principalele porţi de intrare în judeţul Timiş. Dobra a mai menţionat că numărul de turişti prezenţi pe raza judeţului Timiş a crescut.