Patronul Camand, arestat din nou!

Tribunalul Bucureşti a admis propunerea procurorilor DIICOT şi a dispus arestarea preventivă a lui Valentin Armaşu pentru 30 de zile.

Cercetat într-un dosar alături de mai multe persoane pentru evaziune fiscală, patronul Camand a ajuns la finele săptămânii trecute în sala de judecată deoarece procurorii au arătat că nu ar fi respectat măsurile preventive luate faţă de el. În urma descinderilor din toamna anului trecut, Armaşu a petrecut câteva zile în arest preventiv, ca urmare a deciziei Tribunalului Caraş-Severin. Curtea de Apel Timişoara i-a admis însă recursul şi l-a pus în libertate sub control judiciar, măsură preventivă care îl obliga să nu ia legătură în vreun fel cu martori sau alte părţi din dosar. Pressalert scrie că patronul Camand s-ar fi întâlnit în mai multe rânduri cu soţia unuia dintre martori şi că ăsta este motivul pentru care magistraţii Tribunalului Bucureşti, instanţă la care a fost mutat între timp dosarul, au dispus arestarea lui Armaşu.

Omul de afaceri a făcut contestaţie, aceasta urmând să fie pusă în discuţie la Curtea de Apel Bucureşti. Cel puţin până atunci, Armaşu e liber.

leader board 728 x 90 px

 

Foto: ziaruldebanat.ro