Patinoarul din Caransebeş, o afacere profitabilă? Da, pentru copii!

Municipalitatea din Caransebeș a făcut un cadou copiilor și tinerilor de Moș Nicolae, deschizând, pentru al 11-lea an consecutiv, patinoarul din zona Parcului General Dragalina.

După ce, în ședința Consiliului Local Caransebeş, social-democraţii au purtat discuții aprinse cu viceprimarul Marius Isac cu privire la închirierea patinoarului, regulamentul și modalitatea de gestionare a acestuia de către Serviciul Piața Gugulanilor, pesediştii au înțeles că această bucurie a copiilor nu aduce un câștig financiar Primăriei. Cu banii colectați din vânzarea biletelor de intrare, 5 lei/persoană, și din închirierea unei perechi de patine, tot 5 lei, tarife care sunt neschimbate de ani întregi, se reuşeşte doar plata utilităților.

„Recunosc că era incertă această ediție, dar am reușit și mă bucur pentru că iată câtă emulație în jurul acestui patinoar! Sper ca el să fie utilizat la capacitate maximă, nu pentru profitul nostru, ci pentru ca tinerii să mai aibă și o activitate fizică, deoarece este extrem de solicitant acest sport”, ne-a declarat primarul Felix Borcean.