Patinoar și Târg de Crăciun ca-n povești la Caransebeș!

explo 1000x200

În premieră pentru municipiul vecin, administrația locală a inaugurat astăzi primul Târg de Crăciun. La fel ca și în anii precedenți, oficialii municipiului au tăiat panglica inaugurală de la patinoarul pentru sezonul rece și a aprins iluminatul festiv. Toate, în prezența celor mai mici dintre spectatori.

Feeria gheții a impresionat zeci de copii astăzi cu ocazia deschiderii unui nou sezon al patinoarului din Caransebeș. Cei mici s-au bucurat să pună prima dată piciorul pe gheață alături de primarul Marcel Vela care a tăiat panglica inaugurării alături de o fetiță de doar 5 ani.

,,Este a VIII-a ediție și mă bucur că tinerii profită din plin de această facilitate. Marcăm începutul sărbătorilor de iarnă cu inaugurarea patinoarului în parcul Dragalina, dar și cu pornirea iluminatului festiv. Prețurile nu s-au modificat de ani buni, tot 5 lei este biletul și alți 5 lei se percep pentru închirierea unei perechi de patine. Grupurile de elevi organizate din partea școlilor vor beneficia de acces gratuit”, a spus edilul-șef pentru www.expressdebanat.ro.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157649205852907″]

Marcel Vela a dorit ca tot alături de copii să pornească, în mod simbolic, de la un buton amplasat pe catargele din fața Primăriei, rețeaua de iluminat ornamental de sărbători.

,,Trei, doi, unu, uraaa!”, au strigat cei trei copii. ,,Ce taree!”, a spus o fetiță privind ţintă bradul din parcul primăriei inundat de lumina ghirlandelor de beculeţe.

Anul acesta, Caransebeșul va fi împodobit cu câteva mii de metri de ghirlande, de medalioane şi figurine luminoase montate pe stâlpi, dar şi plase luminoase, tuneluri şi fântâni de lumini.