,,Hora prieteniei” a întors privirile clienților spre Diverta!

explo 1000x200

20 de elevi au fost invitați în Atelierul Creației la librăria Diverta să îl impresioneze pe Moș Nicolae cu lucrările lor.

Timp de mai bine de o oră, aceștia au decupat și s-au străduit să își etaleze talentul cât mai bine. Clienții librăriei s-au declarat impresionași când i-au văzut pe cei mici costumați în haine tradiționale. Copiii care au vizitat astăzi Atelierul Creației fac parte din ansamblul ,,Hora Prieteniei” și studiază la Școala Gimnazială Nr. 7 și Școala Nr. 9.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157649566978546″]

După ce au terminat surpriza de Moș Nicolae, micuții dansatori au încins o horă bănățeană de poveste în fața librăriei, sub ochii plini de admirație ai clienților. Deși accesul a fost blocat, iar oamenii nu au mai putut trece, fără să aibă alternativă și-au scos telefoanele mobile și tabletele din geantă și au început să îi filmeze și fotografieze pe dansatori. Chiar și vânzătorii standurilor învecinate s-au pus pe dans, simțindu-se inspirați de micuții care l-au așteptat pe Moșul în pași de dans.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157649215412189″]

Pentru că s-au descurcat de minune, angajații Librăriei Diverta i-au răsplătit cu cadouri. ,,Le-am oferit rechizite pentru că sigur au nevoie de ele la școală și, bineînțeles, dulciuri, pentru că și-au sacrificat ziua să vină să creeze și să danseze la noi, a spus Carmen Ștefănigă, consultant vânzări la Diverta.

Elevii au fost însoțiți de învățătoarea Ioana Farcaș și coregraful Mirela Dalea.

Momentul s-a încheiat cu multe poze de grup, dar și cu promisiunea celor mici că vor călca pragul librăriei de câte ori au ocazia.

banner 970 x 250