Patinaj pe drumurile județene! Două mașini s-au răsturnat din cauza poleiului în estul județului Timiș

promovare online Timisoara Casa Auto

Mai multe drumuri naționale și județene din estul Timișului au fost acoperite cu polei în această dimineață ceea ce a dus la incidente în trafic. Pe parcursul dimineții, mai multe autoturisme au fost implicate în accidente sau tamponări ușoare, majoritatea cauzate de stratul de polei care s-a depus pe străzi în Lugoj, dar și pe drumurile din jurul orașului.

Primul accident care a necesitat intervenția autorităților a avut loc pe drumul dintre Sinersig și Buziaș, unde un microbuz cu șase persoane la bord a ieșit de pe carosabil. 3 pasageri au ajuns la spital. Pe același sector de drum, două mașini s-au tamponat, accidentul soldându-se cu pagube materiale.

Un alt accident a avut loc în jurul orei 8.10 pe drumul care leagă satul aparținător Tapia de Lugoj, tot din cauza poleiului de pe șosea. Acolo o camionetă a ieșit de pe șosea, iar șoferul a ajuns la spital pentru îngrijiri.

Autoritățile locale sau județene nu au emis nicio atenționare pentru fenomenul de polei, dar șoferilor li se recomandă să circule cu prudență și să adapteze viteza la condițiile de drum.

promovare banner maxagro

Polițiștii timișeni anunță că în această dimineață au avut loc în total 6 accidente pe raza județului. 4 dintre ele s-au soldat cu victime omenești. 3 accidente au avut loc pe Drumul Județean 592 între Chevereș-Buziaș-Lugoj. În urma impactului au rezultat 7 victime, un bărbat de 65 de ani a decedat, iar celelalte 6 au fost rănite.

publicitate tmc 640